Sunday, February 12, 2017

Näihin Tampereen kuntavaaleihin 1918 oikealla isänmaan ja Vapaussotien 1918 malliin tunnuslauseella Seppo Lehto valtuustoon ="Kaupunkilaisen valinta valkoisen armeijan 1918 tapaan"

Näihin Tampereen kuntavaaleihin 1918 oikealla isänmaan ja Vapaussotien 1918 malliin tunnuslauseella Seppo Lehto valtuustoon ="Kaupunkilaisen valinta valkoisen armeijan 1918 tapaan"


Ennen kaikkea oikea suursuomalainen vihreä linkolainen ajattelu lähtee siitä, että aidompi kaupunki ei synny Tampereelle itsestään, vaan siihen vaikutetaan aktiivisella suomalaisia suosivalla politiikalla, on kyse sitten asunnoista erilaisille ihmisille, sujuvasta kaupunkiliikenteestä tai palveluista, joita kaupunkilaisille tuotetaan.

Ennen kaikkea tulevaisuuden Tampere saa olla suomalainen, ei mikään vuohentaluttajien kylä missä suomalaisille varattu vain rahoittajan ja orja osa, jossa kaupunkilaista elämää pystyvät asumaan mahdollisimman monet suomalaiset, tulotasosta tai elämäntilanteesta riippumatta. Nythän suomalaisille on varattu vain roskan osa asunnottomille, syrjäytyneille, syrjäytetyille, ulosotossa oleville, joilla ei oikeutta kunnan vuokra-asuntotuotantoon. Nyt kunnallisen asuntotuotannon etuoikeutettuja ovat muiden maiden ylipopulan ajelehtijat ilman työtä ja toimeentuloa syrjäyttäen omat hädänalaisemme. Perkele.


Komuvihreiden kusettajien harhoista eroon: Kaupunkiliikenne perustuu yksityisautoiluun, bussitteluun koululaisilla ja keskustassa työskenteleville, kävely on lähinnä keskustassa asuvien etuoikeus, pyöräily ja joukkoliikenne ovat harvojen herkkua niin keskustassa kuin muuallakin. 

Ruuhkia tulee lähinnä komuvihreiden katujen kavennuksista ja muusta vääränlaisesta kaupunkirakenteen tiivistämisestä ja matuinvaasion edistämisestä verovarojen väärinkäytöksenä vaghingoksemme.

Erilaisten soteuudistusten myötä Tampereen juridiset kunnan tehtävät muuttuvat. Kaupungi vastaa itse koulutuksesta, kulttuurista ja monista kuntalaisten jopa kyseenalaisista palveluista. Tampereen kaupungin eikä valtion varoja pidä käyttää euroakaan haittamaahanmuuton rahoittamiseen, samaan aikaan kun on tiedossa asunnottomia suomalaisia roskalaatikoissa paleltumassa ja nälkää näkemässä. Farisealaiset ulos valtuustosta ja viranahaltijoina.


Lue erilaisia kuntavaaliteeseejäni googlaten Seppo Lehto kuntavaalit Tampere haulla ;)
Esim:
http://kuntavaalit-Tampere-2017.blogspot.fi

Tamperelainen suojeluskuntalainen aito vapaussoturien lipunkantaja jääkäriliikkeen perinteiden vaalija ja linkolalainen oikea vihreä, ei mikään komuperserassi. Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere kaikkien ekologisesti vihreästi ajattelevien ykkösehdokas kuntavaaleissa Tampereella.
http://tamperelainen-vihrea.blogspot.fi/
-------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment